Höstens filmstudio inställd

Tyvärr har vi tråkiga nyheter till våra filmvänner i Katrineholms Filmstudio. Vi har i styrelsen beslutat att inte ha några filmstudiovisningar under hösten 2020.

Vi tror inte att regeringen häver gränsen om 50 personer under september när nöjesparker fick så stränga besked om öppethållande i slutet av juni. Även om gränsen höjs som föreslagits, räcker inte antalet platser i salongen till, med de avståndsrestriktioner som fortsatt kommer att gälla. Det ska kännas tryggt och säkert för alla att gå till Filmstudions visningar. Att då snabbt starta upp i september/oktober med kort varsel och osäkra omständigheter tror vi inte blir bra. Vi väljer därför att stå över hösten och se fram emot våren 2021.

 

Följande gäller:

Ingen Filmstudio i Katrineholm hösten 2020.

Vi siktar på att starta filmstudion våren 2021, förutsatt att läget medger det. Vårens filmstudio kommer att inledas med de tre filmer som inte kunde visas våren 2020. Spara medlemskortet från i våras – det gäller vid dessa visningar. Förutom dessa tre filmer kommer vi att visa ytterligare fem filmer till ett reducerat medlemspris. Skicka gärna förslag på filmer som ni vill se till styrelsen.

 

Sveriges Förenade Filmstudios kommer från och med oktober kunna erbjuda en digital filmstudio till de lokala filmstudiornas medlemmar. För en mindre summa kommer alla kunna teckna sig för ett medlemskap och kunna se film. I korthet går det till så att ni får ett lösenord så att ni kan logga in på en sida på nätet med e-postadressen som inloggningsid. Där har SFF lagt upp ett antal filmer, som ni kan se på liknande sätt som på SVT Play. För detta betalar ni en avgift. Är ni intresserade av digital filmstudio skicka ett e-post till filmstudion.katrineholm@gmail.com

 

Vi hade hoppats kunna komma med roligare besked, men vi hoppas att läget snart blir bättre. Information kommer att ges via epost och vår hemsida https://katrineholm.filmstudio.se/